Balıkesir – AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi, Ebeler Haftası kapsamında Atatürk Şehir Hastanesi’nde görev yapan ebeleri ziyaret etti. Hayatın en anlamlı anlarına şefkatle eşlik eden sağlık çalışanlarına moral vermek ve emeklerini takdir etmek amacıyla düzenlenen ziyarette, dört farklı serviste görev yapan ebelerle bir araya gelindi.
Ziyarette ebelerin özveri dolu çalışmaları dinlenirken, sağlık sisteminin görünmeyen kahramanlarına teşekkür edildi. İl Başkanlığı temsilcileri, ebelerin doğum anındaki kritik rollerine vurgu yaparak, “Hayatın mucizesine dokunan eller iyi ki varsınız” mesajını verdi.
AK Parti Balıkesir Sosyal Politikalar Birimi yetkilileri, anne adaylarına rehberlik eden, doğum sürecinin her anında yanlarında olan ebelerin toplum sağlığı açısından kritik bir görev üstlendiğine dikkat çekti. Ziyaret sırasında ebelerin duygu dolu hikâyeleri dinlenirken, sağlık çalışanlarının talepleri de not alındı.
Ebeler Haftası dolayısıyla yapılan bu ziyaret, hem sağlık çalışanlarının moralini yükseltti hem de onların toplumdaki yerinin daha fazla görünür hale gelmesini sağladı.