ALİ Hikmet Paşa Meydanı’nda başlayan yenileme çalışmalarının neden kış dönemine bırakıldığını sormuş, bu tür uygulamaların şehrin en sakin olduğu yaz aylarında yapılması gerektiğine dikkat çekmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sagay, bu gecikmenin nedenini yağmur suyu bağlantıları olduğunu, Çamlık bölgesinden Millikuvvetler’e kadarki yağmur suyu hattının tamamlanmasını bekledikleri için Meydan’daki çalışmanın kış dönemine sarktığını söyledi.

Ebeler Haftası’na Özel Ziyaret: AK Parti’den Sağlık Emekçilerine Destek Mesajı
Ebeler Haftası’na Özel Ziyaret: AK Parti’den Sağlık Emekçilerine Destek Mesajı
İçeriği Görüntüle
MEYDAN YENİLENİYOR AMA İŞLEYİŞ DEĞİŞMEYECEK Ali Hikmet Paşa Meydanı sil baştan yeniden yapıldığını, adaların, asfalt ve kaldırımların tamamen söküldüğü Meydan’da altyapının da değişeceğini belirten Başkanvekili Yasin Sagay, “plansız projesiz bir çalışma yapmıyoruz, her şey planlı yapılıyor. Meydan yeni bir yüze kavuşacak, ancak işleyiş değişmeyecek. Değerli hemşehrilerimizden, verdiğimiz geçici rahatsızlık nedeniyle özür diliyoruz, ama meydandaki çalışmalar tamamlandığında herkesin çok beğeneceğini düşünüyorum” dedi.

30 ARALIK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK Büyükşehir Başkanvekili Yasin Sagay, 10 Aralık tarihinde başlayan Meydan düzenleme çalışmaları ve şadırvan inşaasının 30 Aralık günü tamamlanacağını ve yılbaşı öncesinde Meydan’ın yaya ve araç trafiğine açılacağını belirtti.

DOĞAL ANDEZİT TAŞ DÖŞENECEK Yasin Sagay, Millikuvvetler Caddesi’ndeki gibi AHP Meydanı’nda da andezit taş döşeme işlemi yapılacağını, böylece Meydan’ın Millikuvvetler’le bütünlük arzedeceğini de kaydetti. Sagay, Meydan’daki çalışmanın tamamlanmasının ardından Millikuvvetler’deki yapılarda tek tip renk çalışmasının başlayacağını, yapıların açık krem, tabelaların ise siyah renkli olacağını söyledi. Sagay, Anafartalar Caddesi’ni yenileme çalışmasının ise yaz döneminde başlayacağını açıkladı. POLİTİKA

http://politikam.com/manset/sehrin-orta-yeri-santiye.html

Muhabir: Politika Gazetesi