Balıkesirspor emin adımlarla…

Transfer yasaklı olduğumuzda elimiz kolumuz bağlı diğer takımları uzaktan izliyorduk. Transfer yapanlara gıpta ile bakıyorduk. Elde avuçta kalan transfer yapamayan tecrübeli diye adlandırdığımız futbolcular ve alt yapımızdan çıkan gençlerimizle yola devam ettiğimizde ne olduğunu anlamadan soluğu 3.Ligde almıştık.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İSPANYA’nın Avrupa’nın en büyüğü, Millilerimizin çeyrek final yaşadığı, bizim çocukların başarılarıyla gurur duyduğumuz, futbola doyduğumuz Avrupa Futbol Şampiyonası sona erdi. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır misali şampiyonanın ardından gözlerimiz liglerin başlamasına çevrildi.

Süper Lig ve 1.Lig’in 9 Ağustos’ta, 2.Ligin 1 Eylül’de 3.Lig’in 8 Eylül’de start alacağı 2024-2025 futbol sezonunda liglerin başlama tadihleri yaklaşırken transfer sezonu da hereketlenmeye başlamış oldu. Transfer yasağı olmayan kulüpler bütçeleri ve ihtiyaçları ölçüsünde takımlarına futbolcu kazandırma peşindeler.

Transfer yasaklı olduğumuzda elimiz kolumuz bağlı diğer takımları uzaktan izliyorduk. Transfer yapanlara gıpta ile bakıyorduk. Elde avuçta kalan transfer yapamayan tecrübeli diye adlandırdığımız futbolcular ve alt yapımızdan çıkan gençlerimizle yola devam ettiğimizde ne olduğunu anlamadan soluğu 3.Ligde almıştık.

Neyse ki imdadımıza yerel seçim dönemi yetişmişti. Arka arkaya küme düşerken şehrin takımına yaz çeviren siyasiler birden hatırlamışlardı. Apar topar kaldırılan transfer yasağı, son güne girdiğimiz transfer döneminde kimi bulduysak transfer etmiştik. Yaptığımız onca transfere rağmen küme düşke korkumuz bitmemiş ara transferde tekrar futbolcu avına çıkmıştık. Yine onlarca transfer neticesinde güçlükle ligde kalmıştık.

Çok çekmiştik son yıllarda yaşananlardan, bir türlü gülmeyen yüzümüz Balıkesirspor secerlere karalar bağlatmıştı. Seçim fırsatı olarak siyasetçilerle kaldırılan transfer yasağı her ne kadar kendilerine pay çıkarsalar da eski yönetimin yaptığı tek olumlu hareketti.

Yerel seçimlerde yaşanan değişim Balıkesirspor’a da sirayet etmiş hesapsız, kitapsız, plansız, programsız transfer hovardası yönetim genel kurulda gitmiş, yerine Abdullah Bekki başkanlığında hedefi şampiyonluk olarak belirleyen yeni yönetim göreve gelmişti.

Sütten ağzı yananların yoğurdu üfleyerek yemeğe başladığı gibi eski dönemlerde yapılan hatalar ders olmuş ki yeni Balıkesirspor yönetimi ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözüp ilk imzayı Levent Eriş hocamıza attırmıştı.

Yeni hocamız hakkında düşüncelerimizi daha önce yazmıştık. Ayağı yere sağlam basan, düşüncelerini evelemeden gevelemeden ifade eden, ne istediğini bilen eğer Balıkesirspor’la kan uyuşması yaşarsa başarılı olacağını dilimiz döndüğünce anlatmıştık.

25 yaşındaki orta saha oyuncumuz Asım Hamzaçebi, 29 yaşındaki geçtiğimiz yıl kalemizde başarılı maçlar çıkaran Hüseyin Altıntaş’la iç transferde, 23 yaşındaki alt yapımızdan çıkan eski oyuncumuz Celil Emir Dede, 22 yaşındaki defansif orta saha Ali Karakaya, 21 yaşındaki sol bek Ahmet Gülay, 19 yaşındaki stoper Yiğit Özdemir, 24 yaşındaki kaleci Doğukan Özçimen’e dış transferde imze attıran Balıkesirspor, genç ve başarıya aç futbolcularla çalışmak istediğini açıklayan hocamızın raporu doğrultusunda transferlerin yapıldığına şahit olduk.

Atılan imzaları görünce doğru yolda olduğumuza inancımız artmış oldu. Genç bir kadro kuran hocamızın bu isimlerin yanına tecrübeli isimleri de katacağına hiç şüphemiz kalmadı.

İlk etap çalışmalarına başlayan takımımızın ikinci kamp dönemi başladığında katılacak isimlerle takım olma yönünde yol alacağı ve belirlenen hedefe ulaşmasını her Balıkesirspor taraftarı gibi biz de dört gözle bekler olduk.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesirspor emin adımlarla…
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!