Gaziantep’te Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ekici, daha önce işten çıkarılan bir kişi tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.
Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Sani Konukoğlu Bulvarı üzerindeki Zeugma Mozaik Müzesi önünde meydana geldi.
Silahlı Saldırgan Kaçtı, Ekici Olaydan Yara Almadan Kurtuldu
İddiaya göre, kısa süre önce işten çıkarılan Erol K., müze önünde Cihan Ekici ile karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol K., yanında taşıdığı tabanca ile 3 el ateş açarak olay yerinden kaçtı.
Şans eseri saldırıdan yara almadan kurtulan Ekici, olayın ardından güvenlik güçlerine haber verdi. Polis ekipleri, saldırgan Erol K.’nin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirtirken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.