Galatasaray’dan savunmaya takviye: Youssouf Ndayishimiye için görüşmeler başladı

Galatasaray, Fransa'nın Nice takımında forma giyen Youssouf Ndayishimiye’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Galatasaray'dan savunmaya takviye: Youssouf Ndayishimiye için görüşmeler başladı

Süper Lig’de ara transfer döneminin son günlerine yaklaşılırken Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Fransa’nın Nice takımında forma giyen Youssouf Ndayishimiye’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Daha önce Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ve Başakşehir formalarını giyen 26 yaşındaki futbolcu, hem stoper hem de defansif orta saha pozisyonlarında görev yapabiliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un kadro derinliğini artırmak için oyuncunun transferine sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi, Nice ile resmi temaslara başlarken, taraflar arasında bonservis bedeli konusunda pazarlıkların sürdüğü belirtiliyor. Fransa’da başarılı bir performans sergileyen ve Nice’in savunma hattında önemli bir rol üstlenen Ndayishimiye’nin, yeniden Süper Lig’e dönmeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Transfer görüşmelerinin kısa süre içinde netlik kazanması beklenirken, sarı-kırmızılı taraftarlar da bu takviyenin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor. Galatasaray yönetiminin, oyuncunun bonservis bedeli ve sözleşme detayları konusunda yoğun bir mesai harcadığı ifade ediliyor.

Exit mobile version