Fenerbahçe’de Cengiz Ünder dönemi sona eriyor. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki milli futbolcunun Los Angeles FC’ye kiralık transferi için anlaşmaya vardı.
Cengiz Ünder, ABD Yolcusu
Ara transfer döneminde Beşiktaş’a transferi son anda gerçekleşmeyen Cengiz Ünder, MLS ekibi Los Angeles FC ile anlaştı. ABD temsilcisi, yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.
Fenerbahçe, bu transferden yaklaşık 1 milyon Euro kiralama bedeli alırken, Cengiz’in maaşının bir kısmı da Los Angeles FC tarafından karşılanacak.
Fenerbahçe’de 42 Maçta 9 Gol
Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 42 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Ancak sarı-lacivertlilerde istediği istikrarı yakalayamayan milli futbolcu, kariyerine ABD’de devam etmeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe’nin, Cengiz Ünder’in geleceğiyle ilgili nasıl bir yol izleyeceği ve sezon sonunda oyuncunun bonservisinin satılıp satılmayacağı merakla bekleniyor.