1966 Edremitspor’dan farklı galibiyet! İnegöl Doğugücü’nü 6-1 mağlup etti!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden 1966 Edremitspor, sezonun üçüncü haftasında sahasında İnegöl Doğugücü’nü ağırladı.

1966 Edremitspor’dan farklı galibiyet! İnegöl Doğugücü'nü 6-1 mağlup etti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden 1966 Edremitspor, sezonun üçüncü haftasında sahasında İnegöl Doğugücü’nü ağırladı ve etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 6-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Edremit temsilcisi, sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Edremit Şehit Hamdibey Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi ekip, ilk yarıda Murat Çaydemir’in 32. dakikada attığı golle öne geçti. İki dakika sonra Adem Parlak farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip, 38. dakikada Berat İş’in serbest vuruş golüyle farkı bire indirse de Edremitspor, Ahmet Parlak ve Furkan Cinkaya’nın golleriyle soyunma odasına 3-1 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren 1966 Edremitspor, özellikle Adem Parlak’ın 73. ve 77. dakikalarda kaydettiği gollerle farkı iyice açtı ve karşılaşmayı 6-1 kazandı.

Maçı Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve kulüp başkanı Cavit Cebeci, İnegöl Doğugücü yöneticileri ve taraftarlar da izledi. 1966 Edremitspor’un bu farklı galibiyeti, taraftarlar arasında büyük coşku yarattı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
1966 Edremitspor’dan farklı galibiyet! İnegöl Doğugücü’nü 6-1 mağlup etti!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!