AK PARTİ İL BAŞKANI EKREM BAŞARAN’DAN PARTİLİLERE ÇAĞRI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir teşkilatında İl kongresi için tarih netleşti. AK Parti İl kongresi 10 Şubat Çarşamba günü yapılacak. AK Parti Balıkesir İl kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video konferans yoluyla katılacak.

 

“Halkın Sesine Kulak Vereceğimiz Bir Ekip Oluşturmak Hedefimiz”

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre süreci ile ilgili  talimatlarından biri olan halkın sesine kulak verilmesi, hissiyatlarının dinlenmesi ile bir ekip oluşturulması düsturuna uyacaklarını söyledi. Başaran,  “19 yıllık tecrübemizi yansıtacağımız, 19 yıl boyunca AK Partimize emek vermiş, gayret etmiş arkadaşlarımızı bu çatının altında, siyasal yapım sürecinin içinde tutacağımız aynı zamanda kadın ve gençlerimize daha fazla alan açacağımız bir süreç yürüteceğiz.

Pandemi atakları nedeniyle uzayan İlçe ve İl Kadın Kolları Kongrelerini tamamladık. Çok şükür bu süreç ne bir sıkıntı ne de sağlık problemi yaşanmadan tamamlandı. Şimdi partimizi 2023 seçimlerine taşıyacak kadroların hassas, ince ve geniş bir istişareyle oluşturulması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine 2023 seçimlerine hazırlanırken gelen yeni seçmenin beklentilerinden, değişen beklentilere her alanda milletin sesine kulak vereceğimiz bir ekip oluşturacağız” dedi.  İl Başkanı Başaran, Teşkilatlarda görev yapmış, mevcut görevde olan ve son olarak yeni görev almak isteyen herkesi İl Başkanlığına başvuruda bulunmaya davet etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI EKREM BAŞARAN’DAN PARTİLİLERE ÇAĞRI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!