Muhabir: Politika Gazetesi
Kapı fabrikasında çıkan yangına müdahale devam ediyor
Kastamonu Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde Hüseyin Karakaya'ya ait kapı fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine Tosya Belediyesine bağlı 10 yangın söndürme aracı, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler desteğindeki 10 ekibin yanı sıra Kastamonu, Kargı, Araç, Taşköprü, Ilgaz belediyelerine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.
İş makinelerinin de destek verdiği çalışmalara katılan ekipler, yangının çevredeki diğer fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.
Tosya Kaymakamı Suat Hatam, yangının saat 7.20 sıralarında bir fabrikada çıktığını söyledi.
Olayda ölen ya da yaralanan olmamasının sevindirici olduğunu anlatan Hatam, "Yangının çıkış nedenini elektrik kontağı olarak düşünüyoruz, ama tam olarak bilmiyoruz. Ölü ve yaralı yok Allah'a şükür. Yangın kontrol altına alındı. Yanındaki fabrikalara sıçramadan engellendi. Şu an için her şey kontrol altında." diye konuştu.
Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Sayısal Loto Ne Zaman Çekilecek? 10 Mayıs 2025 Cumartesi Sayısal Loto Çekilişi Saat Kaçta? Büyük İkramiye Ne Kadar?

Sayısal Loto 10 Mayıs 2025 Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar...

Bandırmaspor Süper Lig Yolunda! Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu! İşte Bandırmaspor'un Rakibi...

KFC ve Pizza Hut Tekrar Açılacak Mı? Ne Zaman Açılacak? Şirketten Açıklama Geldi!

Süper Loto Çekilişi Ne Zaman? 11 Mayıs Süper Loto Saat Kaçta Çekilecek?

O Ses Türkiye 2025 Final Heyecanı Başlıyor! O Ses Türkiye Finali Ne Zaman?