DOLAR 27,5034 % 0.19
EURO 28,8657 % 0.24
GRAM ALTIN 1.615,12 % 0,12
ÇEYREK A. 2.640,72 % 0,12
BITCOIN 763.286 -2.786
GİRİŞ YAP

SON DAKİKA
hava 24°
Google News

İETT otobüsü İstanbul Eminönü’nde denize düştü!

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2023 - 10:49

İETT otobüsü İstanbul Eminönü’nde denize düştü!

İstanbul Eminönü’nde park halindeki boş İETT otobüsü kayarak denize düştü.

 

Ragıp Gümüşpala Caddesi’nde otobüs duraklarında park halinde bulunan bir İETT otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle kaymaya başladı. Denize düşen otobüs bir süre sonra suya gömüldü.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sahil güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) ait vinçler de çalışmalara destek vermek amacıyla bölgeye gönderildi.
Ekipler, otobüsü denizden çıkarmak için çalışma başlattı.
Düşen otobüsün şoförü Ramazan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüsü park ettikten 20 dakika sonra aracın yanına geldiğini söyledi.

Şahin, “Kumandaya bastım kapıyı açmak için bir anda araç kendi hareket etti, ondan sonra durduramadık. Herhangi bir arızası yoktu. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma. Araç denize giderken arkadaşlarla gördük” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.