DOLAR 27,5538 % 0.38
EURO 28,8474 % 0.2
GRAM ALTIN 1.612,13 % 0,01
ÇEYREK A. 2.635,82 % 0,01
BITCOIN 763.841 0.077
GİRİŞ YAP

SON DAKİKA
hava 11°
Google News

Ana su hattında meydana gelen patlama araç trafiğini felç etti

Son Güncelleme :

04 Ağustos 2023 - 20:43

Ana su hattında meydana gelen patlama araç trafiğini felç etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su ana isale hattının patlamasıyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çılgına döndü. Trafik ekipleri yolları açmak için uzun süre uğraştı.

Sabah 07.40 sıralarında Bitez Atatürk Bulvarı’ndaki su ana isale hattında patlama meydana geldi. Su patlağını onarmak için yolu kapatan ekipler ana yolların kitlenmesine neden oldu. Çalışmalar nedeniyle Bitez Yalısı’ndan Ortakent’e giden yol ise trafiğe kapandı. Bölgeden geçemeyen sürücüler, Bodrum-Turgutreis kara yoluna yönelince trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle Ortakent Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasında araçlar tampon tampona ilerledi. Bitez Adliye Caddesi ve ara sokaklarda da trafik yoğunluğunun olduğu görüldü. Ortakent istikametine gitmek isteyen kimi sürücüler, Adliye ve Mezarlık arasındaki yola yönelince trafik sıkışıklıkları meydana geldi. Trafiğin durması ve kilometrelerce araç kuyruklarının oluşması nedeniyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri harekete geçti. Tüm kavşaklarda ve ara sokaklarda trafik polisleri yolları açmaya çalışıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.