YOĞUN PROGRAM TRAFİĞİ
Ramazan ayının manevi atmosferinde gençlerden esnafa, teşkilat mensuplarından STK temsilcilerine kadar birçok kesimle buluşan Canbey, Balıkesir’in dört bir yanında yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.
‘HALKIMIZ BAŞIMIZIN TACI’
Programlarını sahada sürdürmeye devam eden Canbey, “Bizleri dualarıyla destekleyen, gönüllerini açan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Balıkesir için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz,” mesajını verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ABD’deki çalışmalarının ardından Balıkesir’e döner dönmez sahaya inerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gençlerden esnafa, teşkilat mensuplarından STK temsilcilerine kadar birçok kesimle buluşan Canbey, Balıkesir’in dört bir yanında yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.
KYK’da gençlerle buluştu
İlk olarak KYK Hasan Basri Çantay Erkek Öğrenci Yurdu’nda gençlerle iftar sofrasında bir araya gelen Canbey, onların hayallerini ve hedeflerini dinledi. “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Eğitim yolculuklarında her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz,” diyen Canbey, öğrencilerle uzun süre sohbet etti.
Karesi de salep dağıttı
Ramazan buluşmalarına Karesi’de devam eden AK Partili vekil, Hacı Ahmet Camii’nde Karesi Teşkilatı’nın standında vatandaşlara salep ikramında bulundu. Samimi sohbetlerin yaşandığı buluşmada Canbey, “Rabbim tüm halkımıza sağlık, huzur ve barış içinde nice Ramazanlar nasip etsin,” dedi.
Amacımız gönüllere girmek
Toygar Mahallesi kahvehanelerini de ziyaret eden AK Parti Milletvekili Canbey, mahalle sakinleriyle çay içip hasbihal etti. Siyaset anlayışlarını, gönüllere girmeyi ve halkla iç içe olmayı temel aldıklarını belirten Canbey, “Bizim siyaset anlayışımız, gönüllere girmektir. Sohbetlerimizi, halkımızla kurduğumuz muhabbeti hiç ihmal etmiyoruz” dedi.
Cihannuma sahurna katıldı
Balıkesir’deki STK’larla güçlü bağlarını sürdüren Mustafa Canbey, Cihannüma Derneği Balıkesir Temsilciliği’nin düzenlediği Sahur Meclisi’ne katılarak Bursa Milletvekili Osman Mesten ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapan Canbey, “Bu buluşmalar, şehrimizin geleceğine dair ortak akıl oluşturmak için büyük bir fırsat,” dedi.
Gönen’de TÜGVA’da gençlerle buluştu
Programına Gönen’de TÜGVA tarafından düzenlenen sahur buluşmasıyla devam eden Canbey, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gençlerle bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Daha güçlü bir Türkiye için gençlerimizle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.
Şehit ve gazilerimiz kıymetlimizdir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Canbey, parti teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundu, ardından şehit ailesine taziyede bulunarak Kıbrıs Gazisi Nurhan Teke’yi ziyaret etti. Şehit ve gazilere olan minnetlerini dile getiren Canbey, “Onların fedakârlıkları, bu vatanın en kıymetli hazinesidir,” dedi.
Ak Parti il iftarına katıldı
Ramazan programlarına Milli Kuvvetler Caddesi’ndeki AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı iftarında devam eden Canbey, yoğun katılımın olduğu iftarda hemşehrileriyle bir araya geldi. “Bu sofralar sadece yemek değil, gönüllerimizi buluşturduğumuz, birlik olduğumuz sofralardır,” diyerek vatandaşlarla sohbet etti.
Aynı sofrada buluşmak önemli
Zağnos Paşa Camii’nde kılınan teravih namazının ardından da vatandaşlarla buluşan Canbey, parti standında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya ile birlikte şerbet ikramında bulundu. Ramazan’ın manevi atmosferinin paylaşmanın gücüyle arttığını belirterek, “Hemşehrilerimizle aynı sofrada, aynı dualarda buluşmak bizim için büyük bir mutluluk,” dedi.
Muhtarlarla bir araya geldi
Son olarak Altıeylül’de görev yapan muhtarlarla buluşarak mahallelerin ihtiyaçlarını dinleyen Canbey, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, her zaman sahada, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
AK Parti Balıkesir Teşkilatı ile de bir araya gelen Canbey, teşkilatın özverili çalışmalarını değerlendirerek, “Birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz,” diyerek teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini Balıkesirlilerle paylaşan Mustafa Canbey, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Programlarını sahada sürdürmeye devam eden Canbey, “Bizleri dualarıyla destekleyen, gönüllerini açan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Balıkesir için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz,” mesajını verdi.