CHP’liler AHP Meydanı’nda toplandı… İl Başkanı Köybaşı: Sandıkla geleni sandıkla göndereceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmesi kararı sonrasında Balıkesir'de CHP'liler Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplandı. CHP İl Başkanı Erden Köybaşı saat 04.00'de AHP Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Köybaşı, "iktidara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz, iktidarın gidişi sandıkla olacak" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmesi kararı sonrasında Balıkesir’de CHP’liler Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda toplandı. CHP İl Başkanı Erden Köybaşı saat 04.00’de AHP Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Köybaşı, “iktidara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz, iktidarın gidişi sandıkla olacak” dedi.

Köybaşı, “İktidar demokrasiyi katletti. Bu mesele İmamoğlu meselesi değil. Bu mesele, özgürlük isteyen, insanca yaşamak isteyen herkesin meselesi. Karanlık günlerden geçiyoruz. Sanıyorlar ki, İmamoğlu’nu oyun dışı bıraktık, kazandık. Bizde İmamoğlu bitmez.

Bizden kurtulamazsınız. Biz bu ülkenin kaynağıyız, taşıyız, toprağıyız. CHP bu ülkenin kurucusudur. Mevcut iktidar kayyumculuğu çok seviyor. Herhalde İBB’ye kayyum atamak üzere terörle ilişkili olarak tutuklamaya sevk ettiler. Partimize kayyum atamaya çalışıyor. Elindeki yargı sopasıyla partimizi dizayn etmeye çalışıyor. CHP kayyumla terbiye edilemez, korkutamazsınız. Siyaseti sizin istediğiniz gibi yapmadık, yapmayacağız. En güzel cevabı demokrasiyle vereceğiz. İstediğiniz alana çekemeyeceksiniz. Kavgaya kaosa girmeyeceğiz,. Size en güzel cevabı önseçim sandığında vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

CHP’liler AHP Meydanı’nda toplandı… İl Başkanı Köybaşı: Sandıkla geleni sandıkla göndereceğiz
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!