Ahmet Akın: Biz büyük ve güçlü bir aileyiz!

Gönen'de CHP minibüsüne yapılan silahlı saldırıya tepki gösteren Ahmet Akın, "Balıkesir’de inşa ettiğimiz birlik ve beraberlik duygusuna bu tür saldırılar zarar veremez, biz burada büyük ve güçlü bir aileyiz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen‘de CHP İlçe Başkanlığı’na ait minibüse yapılan silahlı saldırıya bir tepki de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın‘dan geldi.

 

Başkan Akın sosyal medya hesaplarında şu paylaşımı yaptı:

 

“Cumhuriyet Halk Partisi Gönen İlçe Başkanlığımıza ait araca yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı sadece Gönen’e değil, demokrasiye yapılmış bir saldırıdır.

Sürecin yakın takipçisi olacak, suçluların gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağız.

Balıkesir’de inşa ettiğimiz birlik ve beraberlik duygusuna bu tür saldırılar zarar veremez, biz burada büyük ve güçlü bir aileyiz.”

Ahmet Akın: Biz büyük ve güçlü bir aileyiz!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!