ŞANSLI BALKES …

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba. Sevgi ve Sağlık diliyorum.

 

“Balkesler yoğun bakımda” başlıklı yazımda Umut Hocama “U-19’dan gelen yetenekli kardeşlerimi kadroda görelim” gibisinden bir not düşmüştüm. Baktım Cedric, Hüseyin gibi iki yetenekli genç kardeşimle başladık. Maç tecrübeleri arttıkça çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Bu gibi gençlerimizin ikisi de maç içerisinde kaldıkları sürece iyi işler yaptılar. Cedric orta sahada soğuk kanlı, çabuk, sağlam ve isabetli paslarıyla gayet iyiydi. Ama tecrübe diyorum ya erken gördüğü sarı kart ister istemez onu pozisyonlarda daha ürkek ve uzak kalmaya itti kırmızı her an gelir diye. Hüseyin de bilekleri yumuşak, dar alanda 2 hatta 3 oyuncuyu tabir yerinde ise “telefon kulübesinde geçen” yeteneği olan bir kardeşim. Ama hırsının kurbanı oldu o da. Adeta uçan tekme ile rakibe dalınca sarıyı gördü, bu da onu oyundan biraz düşürdü. Aman dikkat, sakin futbolun kuralları dahilinde rakibe basarak oynamaları gerek. Ülkemizde futbol temaslı oynanıyor ve sert bir futbol söz konusu ama sarısı var Allah muhafaza kırmızısı var tebrik ediyorum her ikisini de.

 

Bu maçta kadro azda olsa rotasyonluydu bence de iyi olmuş, takıma bir dinamizm katmış. Ama 60’dan sonra yoruluyoruz, ileriye taşıdığımız pozisyonları verimli hale getirecek forvet eksiğimiz hala var. Abdülkadir yaşı ve yapısı gereği atılan kontra toplara ya yetişemedi ya da rakibin gerisinde kaldı. Ama iyi niyetli çabaları vardı. Takımda bir de genç kalecilerimize yer vermek lazım diyeceğim ama öyle bir yerdeyiz ki hatanın ağır bedeli olan bir yerimiz konumumuz var. Bu nedenle şu maç garanti gençleri göreyim diyecek alternatif yaratacak bir pozisyonu yok hoca ve ekibinin.

 

Maalesef hiç hazırlık maçı yapmamış, iki hafta öncesi kadrosunu tamamlayabilmiş, kamp yapamamış bir BALlIKESİRSPOR’dan bahsediyoruz. Bu kadar hengamenin içinden çıkmaya çalışan ama kaleci sorunu yaşamamak adına genç kaleci kardeşlerimi de yavaş yavaş monte etmememiz gerekiyor. Vuko yaşı ve fiziksel yapısı ile pozisyonlarda artık o eski Vuko değil üzülerek.

 

Keçiören takımı aslında lige başlarken kadrosunu güçlendiren, ilk 6 adayı bir ekip. Ama onlar da istedikleri oyunu sahaya yansıtamıyorlar. :u yönüyle de şanslıydık. Hele hele inanın bana Ezeh diye bir oyuncuları vardı forvet ki oynasaydı boş geçmezdi. Onun da kırmızı kart cezalısı olması şansımızı daha da artırdı. OLDU BİZE BALIKESİR KAYMAKLISI. Ama bizde henüz iyi bir futbol oynamıyoruz, attığımız goller şansımızın yaver gittiği anlardı. ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLDÜ.

 

Ligin dibine demir atmıştık bu maçla nefeslendiğimiz bir yere geldik. Dipten kurtulduk. Umarım derin derin nefes alacağımız maçları da oynarız. Yoksa bir nefes alıp tekrar dibe düşmek nereye kadar?

 

Şimdi İstanbul maçımız var. Rakibimiz de istediği futbolu henüz oynayamayan, yeri itibariyle ummadıkları bir yerdeler. İyi bir BALKES yok şöyle diyeyim İYİ VE ŞANSLI BİR BALKES puanla döner diye  umuyorum  ve diliyorum.

 

Ben iyi niyetine inandığım gerçekten mütevazı görünümlü takımın içinde olan başkan ve ekibini de kutluyorum. Geçen hafta hocamıza demiştim “ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMI?  Diye. Şimdi yönetim takıma katkı koymak adına ŞAPKADAN DEĞİL TAVŞAN FİL ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR, Allah yardımcıları olsun. Sevindiğim ve beni ümitlendiren takımımızın MİLLETİMİZ GİBİ ZOR GÜNLERDE KENETLENİP BİRLİK OLMASI. İşte bu güç lige asılacağız sonuna kadar.

HEP DESTEK TAM DESTEK. Sevgilerimle.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ŞANSLI BALKES …
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!