Fırtına Güney Marmara’yı Vurdu! Tüm Seferler İptal Edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Güney Marmara’da Narlı-Marmara ve Adalar hattındaki 29 Nisan tarihli tüm seferler iptal edildi.

Fırtına Güney Marmara’yı Vurdu! Tüm Seferler İptal Edildi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Marmara’da beklenen olumsuz hava koşulları, deniz ulaşımında ciddi aksamalar yarattı.

GESTAŞ AŞ, 29 Nisan Salı günü Narlı-Marmara ve Güney Marmara-Adalar hatlarında yapılması planlanan tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Bölgedeki şiddetli rüzgar ve fırtına uyarıları nedeniyle Erdek ve çevresindeki adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ, önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan duyuruya göre, özellikle Narlı-Marmara hattındaki tüm seferler iptal edilirken, Güney Marmara-Adalar hattı için de iptal kararları açıklandı.

İptal Edilen Sefer Saatleri

Erdek-Adalar Hattı İptalleri:

  • Erdek’ten: 11.00 ve 19.15 seferleri

  • Avşa Adası’ndan: 06.00, 13.00 ve 16.45 seferleri

  • Balıklı’dan: 07.45, 12.00, 17.45 ve 20.15 seferleri

  • Marmara Adası’ndan: 06.45, 16.00 ve 21.15 seferleri

Yapılan açıklamada, yolcuların mağduriyet yaşamamaları için güncel hava ve sefer bilgilerini GESTAŞ AŞ‘nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip etmeleri tavsiye edildi.

GESTAŞ AŞ’den Yolculara Uyarı

GESTAŞ AŞ, kötü hava şartlarının sefer güvenliğini riske atmaması adına iptal kararlarının alındığını belirterek, vatandaşların seyahat planlarını güncellemeleri gerektiğini vurguladı. Yeni sefer düzenlemelerinin hava şartlarına bağlı olarak açıklanacağı da duyuruldu.

Fırtına Güney Marmara’yı Vurdu! Tüm Seferler İptal Edildi!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!