Altıeylül Belediyesi’nde Yeni Atamalar: Başkan Yardımcılığına Ertan Kayatepe Getirildi

Altıeylül Belediyesi'nde Serdar Karakaş'ın yerine Başkan Yardımcısı olarak Ertan Kayatepe atandı. Kültür Müdürlüğü ve Gençlik-Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nde de yeni atamalar yapıldı.

Altıeylül Belediyesi'nde Yeni Atamalar: Başkan Yardımcılığına Ertan Kayatepe Getirildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediyesi’nde yapılan görev değişiklikleriyle birlikte yeni atamalar gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Ertan Kayatepe getirildi.

Kültür Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde de yeni isimler görevlendirildi.

Altıeylül Belediyesi’nde üst düzey yönetimde değişiklikler yaşandı. Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Serdar Karakaş’ın yerine, Altıeylül Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Afet İşleri Müdürü olarak görev yapan Ertan Kayatepe atandı.

Diğer Birimlerde de Değişiklik Yapıldı

Görev değişiklikleri sadece başkan yardımcılığıyla sınırlı kalmadı. Yapılan yeni atamalarla birlikte:

  • Kültür Müdürlüğü görevine İsmail Meral getirildi.

  • Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü‘ne ise Mustafa Ayan atandı.

Yeni atanan yöneticilerin, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla çalışmalara hız verecekleri belirtildi.

Altıeylül Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yönetim kadrosunda yapılan değişikliklerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunma hedefiyle gerçekleştirildiği ifade edildi.

Altıeylül Belediyesi’nde Yeni Atamalar: Başkan Yardımcılığına Ertan Kayatepe Getirildi
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!