Altıeylül Belediyesi ekipleri, kar yağışından dolayı teyakkuzda!

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri, beklenen kar yağışı öncesinde harekete geçti. Fen İşleri ekipleri teyakkuzda!

Altıeylül Belediyesi ekipleri, kar yağışından dolayı teyakkuzda!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri, beklenen kar yağışı öncesinde harekete geçti.

Belediye, olumsuz hava koşullarının günlük hayatı etkilememesi adına gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladı.

Balıkesir’de kar yağışı başladı!

Ekipler, kar yağışının etkili olması durumunda yolların kapanmaması ve vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için kar küreme ve tuzlama araçlarını hazır hale getirdi. Altıeylül Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kış koşullarına karşı hazırlıklarımız tamamlandı. Hemşehrilerimizin güvenliği için 7/24 görev başında olacağız,” ifadeleri kullanıldı.

Belediye, vatandaşlardan olası kar yağışında dikkatli olmalarını ve ihtiyaç halinde ilgili birimlere ulaşmalarını istedi.

Altıeylül Belediyesi ekipleri, kar yağışından dolayı teyakkuzda!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!