Ahmet Akın’dan Dursunbey’e Ziyaret: Esnaf ve Yerel Yönetim Temsilcileriyle Buluştu

Ahmet Akın, iftar öncesinde Dursunbey’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve yerel yöneticilerle bir araya geldi.

Ahmet Akın’dan Dursunbey’e Ziyaret: Esnaf ve Yerel Yönetim Temsilcileriyle Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, iftar öncesinde Dursunbey’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve yerel yöneticilerle bir araya geldi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçıvan, CHP Dursunbey İlçe Başkanlığı, Dursunbey Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve Dursunbey Esnaf Odası Başkanı Orhan Turhan ile görüşen Akın’a, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da eşlik etti.

Ziyaretlerde esnafın talep ve beklentileri dinlenirken, ilçeye yönelik iş birlikleri ve ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Akın, Dursunbey ve Balıkesir’in kalkınması için ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaretin ardından Başkan Akın ve beraberindekiler, Dursunbey’de vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini paylaştı.

 

Exit mobile version