YÜCEL YILMAZ: SİZİ GÖNDERME NİYETİMİZ YOK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YÜCEL YILMAZ, TEKNOLOJİ VE İNOVASYON ZİRVESİNDE GENÇLERE BÖYLE SESLENDİ: SİZİ GÖNDERMEYE NİYETİMİZ YOK

 

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Teknoloji ve İnovasyon Zirvesi”nde gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehri gençler için hazırladıklarını söyleyerek “Sizi buradan göndermeye niyetimiz yok. Siz Balıkesir’in Zafer Kuşağı olacaksınız” dedi.

 

“SİZLER İÇİN İŞ ORTAMI HAZIRLIYORUZ”

Zamana ayak uydurmadan yapılan işlerin sürdürülebilir olmayacağını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, “Biz, Balıkesir’i dönüştürmek istiyoruz. Siz Z Kuşağı değil Balıkesir’in Zafer Kuşağı olacaksınız. Mezun olduğunuzda iş bulacağınız ortamları hazırlıyoruz. 1 milyon 453 bin metrekare organize sanayimiz var. Son 10 sene içerisinde 12 bin kişiyi istihdam ettik, önümüzdeki 4 sene içerisinde 40 bin kişiye ulaşacağımızı tahmin ediyoruz” dedi.

 

“GİDENLER GERİ GELSİN İSTİYORUZ”

Balıkesir’i yatırımlarla güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Yücel Yılmaz, “Sizleri yaşanan dönüşüme daha hızlı hazırlamak için savunma sanayine, uzay araştırmalarına ve teknolojiye yatırım yapan firmaları şehrimize davet ediyoruz. Balıkesir’de mezun olan öğrencilerimizi göndermeye niyetimiz yok. Üniversite okumak için başka şehirlere giden öğrencilerimiz de Balıkesir’e geri gelsin istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YÜCEL YILMAZ: SİZİ GÖNDERME NİYETİMİZ YOK
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!