Vahşetin bu kadarı! Karısını 39, oğlunu 49 kez bıçaklayarak öldürdü!

Karısı Deniz Suna ve 16 yaşındaki oğlu A.S.’yi bıçaklayarak öldüren Cem Suna, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

2-olay-yeri

Adana’da evli olduğu kadın Deniz Suna ve 16 yaşındaki oğlu A.S.’yı bıçaklayarak öldüren Cem Suna, mahkeme tarafından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

47 yaşındaki Cem Suna’nın, “eş olan kadını canavarca hisle kasten öldürme” ve “alt soydan akrabayı kasten öldürme” suçlarından ceza aldığı duruşmada, aileye yönelik şiddetin boyutları da ortaya çıktı.

Olay, 19 Ağustos 2023’te Adana’nın Çukurova ilçesindeki bir apartmanın 9. katında meydana geldi. Emekli Cem Suna ile eşi Deniz Suna ve oğlu A.S. arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine, Suna’nın mutfaktan aldığı bıçakla önce eşini, ardından oğlunu bıçakladığı iddia edildi. Olay sonrası Cem Suna’nın kendine de zarar verdiği belirlendi. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese geldiğinde, Deniz Suna ve A.S’nin cansız bedenleriyle karşılaştı. Yaralı durumda hastaneye kaldırılan Cem Suna, 4 Eylül 2023’te tutuklandı.

Mahkeme sürecinde, Cem Suna son savunmasında “Asıl mağdur benim. Eşim ve çocuğum sürekli gözümün önüne geliyor” dedi. Mahkeme heyeti, Cem Suna’yı cezasız bırakmadan, ağırlaştırılmış müebbet hapsine mahkum etti.

Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker, duruşma sonrasında duygularını dile getirerek, “Karardan hiç mutlu değilim. O katilin aynı işlemleri görmesini bekliyorum. Kızım ve torunum, canice katledildi” şeklinde konuştu. Toker, acısının tarif edilemez olduğunu ve bu durumun kendisi üzerindeki etkisinin büyük olduğunu belirtti.

Cem Suna’nın 39 bıçak darbesiyle eşi Deniz Suna’yı ve 49 darbe ile oğlu A.S.’yi öldürdüğü, kendisinin ise 26 bıçak yarası aldığı kaydedildi. Bu olay, toplumda aile içi şiddetin ve kadın cinayetlerinin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Exit mobile version