ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BARINMA DESTEĞİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla beraber yeni eğitim-öğretim döneminde Balıkesir’e gelecek üniversite öğrencilerinin en iyi şartlarda barınmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapılıyor.

Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde öğrenim görecek öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumuna yerleştirildiği bilgisini veren Vali Hasan Şıldak, yurtlara yerleşemeyen öğrenciler ilk günlerde sorun yaşamamaları amacıyla Valilik koordinasyonuyla çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

Balıkesir Valiliği koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi ve üniversiteler ile işbirliği içerisinde geçici konaklama konusunda yapılan çalışmalarla öğrencilerin ilk dönemde barınma sorunu yaşamayacağını belirten Şıldak, “İlimizdeki üniversiteleri kazanarak Balıkesir’e gelen bütün öğrencilerimize hoş geldiniz diyoruz.
İlimizde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtlarımıza yerleştirme işlemi yapılmıştır. Bu yurtlara yerleşemeyen sevgili gençlerimizin eğitim döneminin başlangıç aşamasında sorun yaşamamaları için Valiliğimizin koordinasyonu altında Devletimize ait bütün imkanlar kullanılarak Büyükşehir Belediyemiz ve üniversitelerimizle işbirliği içerisinde geçici konaklama konusunda gerekli destek sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin eğitim yılına sorunsuz şekilde başlayabilmeleri amacıyla ilgili kurumlarımızla birlikte titiz bir çalışma yürütülmektedir.
Gençlerimize sağlık ve başarı dolu bir eğitim yılı diliyoruz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BARINMA DESTEĞİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!