• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Balıkesir

TİCARET BORSASI’NDA YENİ PATRON MEHMET ÇETİN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Ticaret  Borsası’nın iki listeli seçiminde kazanan Mehmet Çetin oldu. Sarı liste ile seçime giren Mehmet Çetin, Faruk Kula’nın vefatının ardından başkanlığa getirilen Ersin Erdoğmuş’un listesini geçti. 121 üyenin oy kullandığı seçimde Mehmet Çetin 69 oy alırken Ersin Erdoğmuş 50 oyda kaldı. Seçimde 2 oy geçersiz sayıldı.

 

“Ben değil biz olacağız” sloganıyla Ticaret Borsası yönetimine aday olan Mehmet Çetin 121 üyenin oy kullandığı seçimde 69 oy alarak başkanlığa seçildi. Ticaret Borsası’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimde rakibi Ersin Erdoğmuş’a 19 oy fark atan Mehmet Çetin kazananın Balıkesir olduğunu söyledi.

 

 

“ALNIMIN TERİYLE KAZANDIM”

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Ticaret Borsası üyelerine yönelik konuşma yapan Mehmet Çetin seçimi alnının teriyle kazandığını söyledi. Çetin, “Bugün Balıkesir Ticaret Borsası tarihi bir seçim yaşadı. Bu işe çok emek verdik, çok çalıştık. Seçimler için bir yılı geçkin bir süredir çalışıyorum. Bu seçimde Balıkesir ve Balıkesir Ticaret Borsası üyeleri kazandı. Bütün ekibime, bütün dostlarıma, bütün üyelerime, hepsine canı gönülden teşekkür ederim. Hatta teşekkür de yetmez ama şu anda elimden gelen teşekkür. Ben 1992 yılında Ticaret Borsası’nın meclisine girdim. 3 dönem meclis üyeliği, 3 dönem yönetim kurulu üyeliği, 5 dönem Ankara TOBB delegeliği yaptım. Rahmetli Faruk Ağabeyimle beraber başladım, bu yola da beraber çıktım. Kendisi nur içinde yatsın. Faruk Ağabeyle başladım, rahmetli olunca arkadaşlarla devam ettik, seçim oldu, seçimde de Allah’ın izniyle kazandık. Ben hayatımda hiçbir zaman, hiçbir yere kolay gelmedim. Devamlı mücadeleli, devamlı yüksek tempolu çalışarak kazandım. Bugün de alnımın teriyle çalışarak bu seçimi aldım” diye konuştu.

Seçim sonrası Başkan Mehmet Çetin’i ilk tebrik edenler ise oğulları Hasan Çetin ile Sefer Çetin oldu.

 

Mehmet Çetin’in kazanan listesi

Mehmet Çetin Başkanlığındaki Balıkesir Ticaret Borasında meclis asil üyeleri şu isim ve firmalardan oluştu:

“Mehmet Çetin, Bilcanlı Alibey Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Lemi Aytekin, Balıkesir Ölmez Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiçek Yağ Has Un ve Yem Fabrikaları Anonim Şirketi, Ertemler Un İrmik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koç Kardeşler Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Özcan, Erkan Türkmen, Sami Savaş, Balıkesir Tohumculuk Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Aköz, Enver Toraman, NGS Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.”

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
TİCARET BORSASI’NDA YENİ PATRON MEHMET ÇETİN
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!