SUSURLUK YÖRSAN İŞÇİLERİ LOKMA HAYRI YAPTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik ve AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Yörsan işçilerinin sorunlarının çözüme kavuşması vesilesiyle düzenledikleri lokma hayrına katıldı.

 

TESİSLER TEKRAR ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK, GÜNLÜK 1 MİLYON 200 BİN LİTRE SÜT İŞLENECEK, SÜT ÜRETİCİLERİMİZ KAZANACAK

Çelik: “Sürecin en başından beri milli servetimizin heba olmaması adına emek sarfettik, ülkemizin önemli ve ilimizin en büyük tesislerinden olan Yörsan’ı tekrar işler hale getirmek, bu endüstriyi tekrar ekonomimize kazandırmak için gayret gösterdik. Günlük 1 milyon 200 bin litre süt işleme kapasitesine sahip, uluslararası standartlardaki bu tesisler, yakın zamanda tekrar çalışmaya başlayacak, süt üreticilerimiz de kazanan olacaktır” dedi.

 

YASAL İFLAS SÜRECİ 2 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE ÇÖZÜLDÜ

Çelik: “Firmanın iflası sonrasında 230 işçimizin 18 milyon TL alacakları konusu 2 yıl gibi bir sürede çözüldü. Bu konunun muadili, Şeker Piliç firmasının iflası sonrasında yaşanan sürecin 8 yıl kadar sürdüğü düşünülürse, 2 yıllık bu kısa dönemde çözüme ulaşılmasını önemli görüyoruz” dedi.

 

ALLAH HAYIRLARINI KABUL BUYURSUN

Çelik: “Bu vesileyle lokma hayrı düzenleyip, bizleri de davet ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul buyursun” dedi.

 

BİZİM YERİMİZ BELLİ

Çelik: “Bizler her daim Hakk’ın, haklının, emekçi kardeşlerimizin, hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim yerimiz belli” dedi.

 

VEKİLİMİZE, İLÇE BAŞKANIMIZA VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yörsan mağduru işçi temsilcileri de: “Yaşadığımız sürecin nihayete ermesi vesilesiyle, lokma hayrı düzenleyip, bizlere omuz veren, desteklerini esirgemeyen Vekilimizi, İlçe Başkanımızı ve misafirlerimizi davet ettik, sağolsunlar bizleri kırmayarak davete icabet ettiler, bizimle birlikte olduklarını bir kez daha gösterdiler. Kendilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

SUSURLUK YÖRSAN İŞÇİLERİ LOKMA HAYRI YAPTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!