Seçmen listeleri askıya çıkarıldı. İtiraz için 17 Ocak son gün!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için seçmen listelerinin muhtarlıklarda askıya çıkarıldığını açıkladı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için seçmen listelerinin muhtarlıklarda askıya çıkarıldığı belirtildi.

Adreslerini başka ilçelere aldırmak isteyen seçmenlerin; elektrik, su, telefon, doğal gaz gibi faturalarını ibraz etmek suretiyle askı süreci içerisinde başvuru yapabileceği kaydedilen açıklamada, öğrenci olup öğrenim gördükleri yerleşim yerlerinde oy kullanmak isteyenler ve muhtarlık bölgesinde kimlik veya adres bilgilerinde yanlışlık ya da eksiklik olanların bilgilerini güncelleyebileceği bildirildi.

Açıklamada seçmen niteliği olduğu halde listelerde adı bulunmayanların da herhangi bir hizmete ait faturayı ya da kira sözleşmesini ibraz ederek başvuruda bulunabileceği ve seçmenleri bilgilerini kontrol ederek güncelleme yapabileceği askı süresinin 17 Ocak’ta sona ereceği aktarıldı.

Seçmen listeleri askıya çıkarıldı. İtiraz için 17 Ocak son gün!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!