Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa sebebini Fatih Altaylı açıkladı!

Gazeteci Fatih Altaylı, istifa ettiği iddia edilen Fahrettin Koca'ya yakın bir kaynağın açıklamalarını köşesine taşıdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa sebebini Fatih Altaylı açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor. Gazeteci Fatih Altaylı, Koca’ya yakın bir kaynağın açıklamalarını köşesine taşıdı.

İddiaya göre, Koca’nın Ak Parti’nin Kızılcahamam kampında yaşanan tartışmalar sonrası istifasını sunduğu belirtiliyor.

“Cumhurbaşkanı’nın Çokal’dan Yana Tavır Almasını Sindiremedi”
İddiaya göre, Koca’nın istifasını sunduğunu doğrulayan kaynak, “Cumhurbaşkanı’nın, milletvekili Tuğba Vural Çokal’ın kendisine yönelik saldırısı karşısında, Koca’dan değil Çokal’dan yana tavır almasını içine sindiremedi” dedi. Kaynak, Koca’nın bu durumdan ötürü kendini küçük düşürülmüş hissettiğini ve ardından sorunun büyüdüğünü belirtti. Olumlu bir yaklaşım görmediği için istifa ettiğini ifade etti.

Fatih Altaylı’nın Köşe Yazısı
Altaylı, Bakan Koca’ya mesaj attığını ancak cevap alamadığını, iki saat sonra ise Koca’ya çok yakın biri tarafından arandığını yazdı. Arayan kişi, “Fatih Bey o iş bitti” diyerek Altaylı’ya istifa sürecini anlattı.

“Sayın Bakan Artık Bakan Değil”
Kaynak, geri dönüş ihtimalinin olmadığını belirterek, “Bu iş bitti. Sayın Bakan artık Bakan değil. Herhalde yenisini bulunca açıklama yaparlar ama Fahrettin Bey artık Bakan değil” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifasına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Exit mobile version