Rahmi Kula ve Mehmet Çetin Kırgızistan’daki Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İş ve Yatırım Forumu’na katıldı

Kırgızistan'ın Issık Gölü'nde düzenlenen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin İş ve Yatırım Forumu’na, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula katıldı.

Rahmi Kula ve Mehmet Çetin Kırgızistan'daki Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İş ve Yatırım Forumu'na katıldı

Kırgızistan’ın Issık Gölü’nde düzenlenen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin İş ve Yatırım Forumu’na, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin katıldı.

Etkinlik, Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Forumun açılış konuşmalarını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Eurochambres Başkanı Vladimir Dlouhy yaptı.

Foruma, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkmenistan iş dünyası temsilcileri de katılım gösterdi. Toplantıda, Türk iş dünyasının gücünü harekete geçirmek için kendi aralarındaki ekonomik entegrasyonu güçlendirmeleri gerektiği vurgulandı.

İş ve Yatırım Forumu, ülkeler arasında artan dayanışma ve birliği pekiştirmeyi hedefliyor. Bu etkinlik, katılımcı ülkeler arasındaki işbirliğini ve ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıma amacı taşıyor.

 

Exit mobile version