Mustafa Canbey, Macaristan’da ‘Avrupa Birliği Konferansı’na katıldı!

Balıkesir AK Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Mustafa Canbey, Budapeşte’de düzenlenen “Avrupa Birliği'' Konferansına katıldı.

Mustafa Canbey, Macaristan'da 'Avrupa Birliği Konferansı'na katıldı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir AK Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Mustafa Canbey, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen “Avrupa Birliği Ortak Dış ve Güvenlik Politikası ve Ortak Güvenlik ve Savunma Politikası Parlamentolar Arası Konferansı”na katıldı.

Konferans, Avrupa Birliği’nin dış politika ve güvenlik stratejileri ile savunma politikalarının parlamenter düzeyde tartışıldığı önemli bir platform olarak öne çıktı. Canbey ve Akar, etkinlik boyunca Avrupa’nın güvenlik ve savunma iş birliği konularında bilgi alışverişinde bulundu ve uluslararası güvenlik meseleleri üzerine görüşlerini sundu. Bu katılım, Türkiye’nin bölgesel ve küresel güvenlik konularına verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Mustafa Canbey, Macaristan’da ‘Avrupa Birliği Konferansı’na katıldı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!