MİLLETVEKİLİ ADİL ÇELİK YENİ YILI SEVGİ EVLERİ’NDEKİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Av.Adil Çelik, çocukların yeni yıllarını kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi.

 

BİRLİKTE YEMEK YEYİP SOHBET ETTİLER

Milletvekili Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, kurum yetkilileri ve çocuklar birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

 

“BİZLER, EVLATLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Çelik, “Yılbaşı vesilesiyle evlatlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum, çocuklarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik, bizler evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Birbirinden kıymetli her bir evladımıza, kurum yetkililerimize ve tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” dedi.

 

“HER DAİM YANIMIZDA OLAN MİLLETVEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ise,  “Her fırsatta çocuklarımız ile bir araya gelen, her daim bizleri destekleyen ve yanımızda olan Milletvekilimiz Adil Çelik’e teşekkür ediyoruz, bizler İl Müdürlüğümüz bünyesinde koruma ve bakım altında olan her bir çocuğumuzun sorumluluğu ile hareket ediyor, bu bilinçle onları geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.

 

HEP BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Milletvekili Çelik, kurum yetkilileri ve çocuklar hep birlikte fotoğraf çektirerek günü noktaladılar.

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
MİLLETVEKİLİ ADİL ÇELİK YENİ YILI SEVGİ EVLERİ’NDEKİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!