MHP’li Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel’den Ayvalık’taki Atatürk Heykeline saldırıya sert tepki!

Ekrem Gökay Yüksel, Ayvalık’ta Atatürk Heykeline gerçekleştirilen balyozlu saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

MHP'li Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel'den Ayvalık'taki Atatürk Heykeline saldırıya sert tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Ayvalık’ta Atatürk Heykeline gerçekleştirilen balyozlu saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün Ayvalık’ta gerçekleştirilen, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına yönelik alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Balıkesir’in Kuva-i Milliye’nin destan yazdığı topraklar olduğunu vurgulayan Yüksel, “Bu kutsal topraklarda, milletimizin bağımsızlığına ve Cumhuriyetimizin kurucusuna yönelik böyle bir saldırının kabulü mümkün değildir. Atalarımızın kanıyla, canıyla savunduğu bu vatanın her karışında, Atatürk’e olan sevgi ve saygı sarsılmazdır” dedi.

Yüksel, Ayvalık’ta gerçekleştirilen bu hain saldırının, milletin birlik ve beraberliğine, bağımsızlık ruhuna yönelik bir tehdit olduğunu belirterek, “Bu tür hain girişimlerin karşısında hukukun ve adaletin gereği en sert şekilde yerine getirilmeli, sorumlular hesap vermelidir. Milletimizin kutsal değerlerine yapılan bu saldırıya asla izin vermeyeceğiz ve Cumhuriyetimizin emanetlerine sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Exit mobile version