KKTC Dışişleri Bakanlığından Erdoğan’a tebrik mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimindeki başarısı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

Bakan Ertuğruloğlu, Erdoğan için yayımladığı tebrik mesajında “Anavatanımız Türkiye’de 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini kazanarak yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmenizi kalpten tebrik ediyorum. 14 Mayıs seçiminde, liderliğinizdeki Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki çoğunluğu sağlamasının ardından, Türk Halkı, zat-alinizi yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçerek, liderliğinizde yürütülen çalışmalara duyduğu güveni bir kez daha göstermiş ve istikrar demiştir.” ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının, Milli Kıbrıs davasını KKTC ile birlikte savunan Anavatan Türkiye’ye, KKTC’ye ve Türk dünyasına hayırlı olmasını dileyen Ertuğruloğlu, “Anavatanla ülkemiz arasında dayanışma ve işbirliğinin, liderliğinizde her alanda daha da ileriye götürüleceğine inancım tamdır. Yeni dönemde, genelde Anavatanımıza, özelde de sizlere yeni başarılar ve mutluluklar temenni ediyorum. Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KKTC Dışişleri Bakanlığından Erdoğan’a tebrik mesajı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!