KADINA ŞİDDET VE KADIN CİNAYETLERİ HIZ KESMİYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artvin’in Ardanuç ilçesinde tartıştığı eşini silahla öldüren kişi, daha sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Bereket köyünde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Özer ve Canan Bozkurt çifti oturdukları evde kendi aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya çıktı. Tartışma büyüyünce Özer Bozkurt, eşi Canan Bozkurt’u silahla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahla kendini vurarak intihar etti.
Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 ekipleri çiftin cansız bedenlerine ulaştı. 2 erkek ve bir kız çocuğu bulunan çiftin cenazeler, Artvin Cumhuriyet savcılığı tarafından Adli tıp kurumunda gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

ADALET SARAYINDA  EŞİNİ SİLAHLA YARALADI

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Adalet Sarayı önünde 2 çocuk annesi kadın, boşanmak istediği eşi tarafından silahla vurularak yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, şahıs yakalandı.
Karasu ilçesi Adalet Sarayı önünde A.T. isimli 2 çocuk annesi ile boşanmak istediği eşi E.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.T. yanında bulunan silahla eşini yaraladı. Kanlar içinde kalan kadın yere yığılırken şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı kadın, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Öte yandan, kadının boşanmak istediği, E.T.’nin ise boşanmak istemediği öne sürülürken, yaralı A.T.’nin yanında bulunan iki kadın da ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KADINA ŞİDDET VE KADIN CİNAYETLERİ HIZ KESMİYOR!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!