İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İLE SUSURLUK BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ile Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i ziyaret etti.

Konuklarını Belediye Ayranevi tesisinde ağırlayan Belediye Başkanı Nurettin Güney’e Başkan Yardımcım Sibel Sarı, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ümit Bekir Barut ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, belediyeler arası iş birliği olanakları değerlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, belediyeler arasında iletişim konusunda köprü olmak istediklerini belirtti. Akköse, “Belediye başkanlarımızı ziyaret ederek hem belediyeler hakkında bilgi sahibi olmak, bölgenin coğrafi yapısını yerinde görmek istiyoruz, hem de yapılabilecek iş birliği olanaklarını değerlendirmek istiyoruz. Yardım, yatırım ve ortaklık konusunda her türlü öneriye açığız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney de belediyenin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, toplantının sonunda Susurluk’un sembolü Ayran Bardağı ve Susurluk Ömür-Üreten Kadınlarının hazırlamış olduğu maskeleri ziyaretin anısına konuklarına hediye etti.

 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR İLE SUSURLUK BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!