İMAR İÇİN Mİ YAKTILAR?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALTINKUM İLE ÖREN ARASINDAKİ SAZLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI. YERLEŞİM ALANLARINI TEHDİT EDEN YANGIN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALEYLE KONTROL ALTINA ALINDI. HER YANGINLA BERABER GÜNDEME GELEN “İMARA AÇILACAK” DEDİKODULARINA, EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN ŞU YANITI VERDİ:  “KESİNLİKLE İMARA AÇILMAYACAK”

 

ZEYTİNLİ Altınkum ile Ören arasındaki bataklık ve sazlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın bölgedeki yazlık evleri tehdit etti. Geniş bir alanda etkili olan yangında bölgede yaşayan göçmen kuşlar başta olmak üzere çok sayıda canlı türünün telef olduğu belirtiliyor. Yangının kasten çıkarılmış olabileceği ihtimali var. Ekipler çıkış sebebini araştırıyor. Havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınan yangınla birlikte yine ‘imara açılacak’ dedikoduları gündeme geldi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yangın bölgesinde incelemeler yaptı. Çıkış sebebinin araştırıldığını söyleyen Arslan, “söz konusu bölgenin imara açılması kesinlikle söz konusu değil. Vatandaşlarımızın bu konuda tavrımızın net olduğunu bilmesini istiyorum” dedi.

 

 

İMAR İÇİN Mİ YAKTILAR?
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!