İLK TOGG CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TESLİM EDİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edildi. Törende konuşan Erdoğan, ”Togg’u bugünden itibaren yollarda görmeye başlıyoruz.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İlk Togg T10X Teslimatı Programı’na katıldı.

Erdoğan, katıldığı programda “İnşallah bugünden itibaren Togg’u yollarda görmeye başlıyoruz. Togg, ülkemizin teknolojik gelişiminin, ekonomik kalkınmasının ve küresel itibarının sembolü olarak doğmuş, gelişmiş ve bugünkü seviyesine gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamasının ardından ise Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’un teslimat süreci başladı.

Buna göre ilk teslimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılırken, ikinci araç ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a takdim edildi. 

Buna göre, Anadolu renk akıllı cihazın ruhsat ve anahtarı, özel teslimat kutusu içinde Emine Erdoğan’a takdim edilirken; ikinci Gemlik rengi aracın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makam aracı olacağı bildirildi.

Erdoğan, araçlar için kredi desteği sağlanıp sağlanmayacağı ile ilgili gazetecilerden gelen bir soruya ise “Konutlarda nasıl yapıyorsak, otomobilde de yapılır.” yanıtını verdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İLK TOGG CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TESLİM EDİLDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!