İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİRENÇLİ İŞLETMELER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği’nin; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda  Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2022 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen “İklim Değişikliğine Uyum; Dirençli İşletmeler” isimli projesinin eğitimleri tamamlandı.

 

Sürdürülebilir Yaşam Danışmanı ve Eğitmeni Dr. Deniz Dinçel’in eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitimlere işletme sahiplerinin yanı sıra birim müdürleri ve ilgili personeller katıldı.

İklim uyumu ve dayanıklılık, yeşil ve döngüsel ekonomi, sınırda karbon düzenlemeleri, sera gazı ve karbon ayak izi hesaplaması, atık yönetim, yeşil mutabakat kapsamında stratejik planların hazırlanması, sürdürülebilirlik ve yeşil mutabakat çalışmalarına finansman sağlanması ile yeşil büyümenin finansmanı konuları üzerine verilen eğitimlerde yapılan grup çalışmaları ile grup üyeleri arasında fikir ve yapıcı geri bildirimlerin oluşturulması da sağlandı.

Eğitimlerin son derece verimli geçtiğini belirten BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı; ‘‘Günümüzde büyük önem kazanan karbon ayak izine ilişkin hazırladığımız ve işletmelerimize değer katacağını düşündüğümüz projemizin eğitimini tamamladık. İşletmelerimizi, sınırda karbon düzenlemeleri, yeşil ve döngüsel ekonomi, karbon ayak izi hesaplaması, atık yönetimi, yeşil büyümenin finansmanı konularında güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz projemize ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, işletmelerimize iklim krizi ile mücadele süreçlerinde başarılar diliyorum. BAGİAD olarak iklim krizi ile mücadele konusunda daha detaylı ve teknik projelere devam edeceğiz.” dedi.

 

 31 aralık meydan

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİRENÇLİ İŞLETMELER
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!