DOLAR 28,9190 % 0.06
EURO 31,3185 % -0.48
GRAM ALTIN 1.885,44 % -2,01
ÇEYREK A. 3.082,70 % -2,01
BITCOIN 1.217.419 6.205
GİRİŞ YAP

SON DAKİKA
hava 11°
Google News

Gazeteci Barış Pehlivan bugün hakim karşısına çıkıyor

Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 12:49

Gazeteci Barış Pehlivan bugün hakim karşısına çıkıyor

Denetimli serbestlik hakkından yararlandırılmayarak cezaevinde tutulan gazeteci Barış Pehlivan bugün saat 13.30’da Çağlayan Adliyesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Gazeteci Barış Pehlivan‘ın denetimli serbestlik hakkı kullandırılmayarak 3 aydır Maltepe Açık Cezaevi’nde tutulduğu davanın duruşması bugün görülecek.

Pehlivan bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde saat 13.30’da görülecek olan duruşmaya katılacak. Duruşma öncesi çok sayıda gazeteci ve yurttaş “BarışınHakkı” etiketiyle Pehlivan’ın “özgürlük davası”na destek vereceklerini açıkladı.

Barış Pehlivan bugün açık cezaevinden aldığı yasal izinle duruşma salonunda olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.