CHP’nin 101. yılı sebebiyle düzenlenen Şevval Sam konseri, şehit haberleri ve Narin Güran’ın ölümü sebebiyle ertelendi!

Narin Güran'ın ölüm haberi ve Ovacık'ta 4 askerin şehit olması nedeniyle, CHP'nin 101. yılı sebebiyle düzenlenen Şevval Sam konseri ertelendi.

CHP'nin 101. yılı sebebiyle düzenlenen Şevval Sam konseri, şehit haberleri ve Narin Güran'ın ölümü sebebiyle ertelendi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölüm haberi ve Ovacık’ta 4 askerin şehit olması nedeniyle, parti etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Şevval Sam konserinin ertelendiğini açıkladı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, acı haberlerin ardından sanatçı Şevval Sam ile yapılan görüşmeler sonucunda konserin ileri bir tarihe alınması kararı alındığını duyurdu. “Diyarbakır’da Narin Güran’ın üzücü kaybı ve Tunceli’de dört askerimizin şehit olması nedeniyle, CHP’nin 101. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında planlanan Şevval Sam konserini erteliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun,” ifadelerini kullandı.

Parti yetkilileri ve sanatçı Şevval Sam, toplumun yaşadığı bu derin acıyı paylaşarak, konserin daha uygun bir tarihte gerçekleştirileceğini belirtti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CHP’nin 101. yılı sebebiyle düzenlenen Şevval Sam konseri, şehit haberleri ve Narin Güran’ın ölümü sebebiyle ertelendi!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!