Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan EURO 2024 müjdesi

Ahmet Akın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanının Balıkesir'de yaşanacağını duyurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'dan EURO 2024 müjdesi

Balıkesir halkına büyük bir müjde veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanının Balıkesir’de yaşanacağını duyurdu.

Başkan Akın, A Milli Futbol Takımımızın bu akşam saat 19.00’da oynayacağı maç dahil, turnuvanın grup aşamalarındaki tüm karşılaşmalarının Balıkesir’deki LED ekranlarda canlı olarak gösterileceğini açıkladı.

Bu yıl Almanya’da düzenlenecek olan EURO 2024, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de bu heyecanı şehirdeki futbol tutkunlarıyla paylaşmak için özel hazırlıklar yaptı. Şehrin farklı noktalarına kurulacak olan büyük LED ekranlar sayesinde, Balıkesir halkı milli takımın mücadelesini ve turnuvanın diğer önemli maçlarını hep birlikte izleyebilecek.

Başkan Ahmet Akın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Balıkesir halkının futbol coşkusunu en üst seviyede yaşaması için her türlü hazırlığı yaptık. A Milli Takımımızın maçlarını ve grup aşamasındaki tüm karşılaşmaları, şehrimizin çeşitli noktalarına kurduğumuz büyük LED ekranlarda canlı olarak yayınlayacağız. Amacımız, futbol sevgisini ve heyecanını tüm Balıkesirlilerle birlikte yaşamak.”

Başkan Akın ayrıca, bu etkinliklerin şehirdeki sosyal dayanışmayı ve birlik beraberlik ruhunu pekiştireceğini vurguladı. “Futbol, insanları bir araya getiren, ortak bir sevinç kaynağı olan bir spor dalı. EURO 2024 boyunca Balıkesir’de de bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi maçları izlemeye ve milli takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu girişimi, şehirde büyük bir heyecanla karşılandı. Futbolseverler, Başkan Akın’a teşekkürlerini ileterek, turnuva süresince şehirde yaşanacak olan bu büyük futbol coşkusunu sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.

EURO 2024 heyecanı, Balıkesir’de futbolseverleri bir araya getirirken, şehrin sokaklarını da renklendirecek. Bu büyük organizasyon sayesinde Balıkesir, futbol coşkusunun merkezi haline gelecek ve tüm halk bu önemli turnuvanın bir parçası olmanın gururunu yaşayacak.

 

Exit mobile version