Ak Partili Galip Ensarioğlu’ndan Narin’in ölümü hakkında şok eden açıklama! ”Aile bizim dostlarımız!”

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni evlerinin yakınındaki bir derede bulundu.

Ak Partili Galip Ensarioğlu'ndan Narin'in ölümü hakkında şok eden açıklama! ''Aile bizim dostlarımız!''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni evlerinin yakınındaki bir derede bulundu.

Olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, aileden 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, kardeşleri ve diğer aile üyeleri yer alıyor.

Ensarioğlu’ndan Hassas Açıklamalar

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran’ın ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, aileyle 40 yıllık bir dostluklarının olduğunu belirterek, soruşturma hakkında fazla bilgi vermekten kaçındı. Sözcü TV’ye katılan Ensarioğlu, “Soruşturmada gizlilik var ve son aşamaya gelindi. Bizim bilmediğimiz ya da bilip söylemememiz gereken şeyler olabilir. Aile dostlarımız, onları daha fazla üzmek istemiyoruz,” dedi.

Ensarioğlu, sosyal medyada çıkan spekülasyonlara da değinerek, ailenin siyasi geçmişine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ailenin Refah Partisi geleneğinden geldiğini, farklı siyasi partilerde yer alan bireylerinin olduğunu belirtti ve “Bu tür spekülasyonlar çok çirkin” ifadesini kullandı.

Açıklamaları Gündem Oldu, Ensarioğlu Tepki Gösterdi

Ensarioğlu’nun açıklamaları kamuoyunda geniş yankı buldu. Bazı kesimler tarafından eleştirilen Ensarioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını savundu. “Olayla ilgili adli süreç titizlikle yürütülmektedir. Aile fertlerinin gözaltına alınmaması gerektiğine dair bir açıklamam kesinlikle bulunmamaktadır,” diyerek, kamuoyuna çağrıda bulundu.

Ensarioğlu, Habertürk yayınına katılarak da, sözlerinin sosyal medyada yanlış yansıtıldığını belirtti. Soruşturmanın gizlilik içinde yürütüldüğünü ve yetkililerin en doğru bilgiyi vereceğini vurguladı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Ak Partili Galip Ensarioğlu’ndan Narin’in ölümü hakkında şok eden açıklama! ”Aile bizim dostlarımız!”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!