Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gönen Altay Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilemek için çalışmalar başlattı.

Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), Gönen ilçesi Altay Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatlarını yenileme çalışmalarına başladı.

Altyapı yatırımlarıyla dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar, ilçenin altyapı sorunlarını kalıcı çözümlerle ortadan kaldırmayı hedefliyor.

💧 Eski Borular Tarihe Karışıyor

Altay Mahallesi’nde yıllardır kullanılan ve artık ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu boruları ile kanalizasyon hattı, BASKİ ekipleri tarafından standartlara uygun şekilde tamamen yenileniyor. Bu projeyle, mahalle sakinlerinin kesintisiz, temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşması hedeflenirken, kanalizasyon altyapısı da modern hale getiriliyor.

🛠️ Altyapıdan Üstyapıya Uyumlu Planlama

BASKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, Gönen Belediyesi ekipleri de üstyapı yenilemelerini hayata geçirecek. BASKİ ekipleri, altyapı çalışmalarını başlamadan önce bölgede kapsamlı bir planlama ve mühendislik değerlendirmesi yaptı. Böylece hem altyapı hem de üstyapı projelerinin birbirine entegre bir şekilde, uzun ömürlü ve sorunsuz biçimde uygulanması sağlanıyor.

📣 Muhtardan Başkan Ahmet Akın’a Teşekkür

Altay Mahallesi Muhtarı Adem Çetin Taşkıran, bölgedeki kronik altyapı sorunlarını şu sözlerle dile getirdi:

“Borularımız yıllardır tamir edilmedi. Gönen’imizin en çok kullanılan, en gözde sokakları bu bölgede yer alıyor. Kaplıcalar, park, garaj gibi alanların ortasında kalan bu mahallemize bu altyapı hiç yakışmıyordu. Sayın Ahmet Akın Başkanımıza konuyu ilettik, sağ olsunlar hemen harekete geçtiler. Mahallemiz adına kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.”

🏗️ Ahmet Akın’dan 20 İlçeye Altyapı Devrimi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, sadece Gönen değil, 20 ilçenin tamamında altyapı yatırımlarını öncelik haline getirmiş durumda. Akın’ın vizyonu doğrultusunda, altyapı sistemleri daha sağlıklı, dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirilerek vatandaşların yaşam kalitesi artırılıyor.

Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor

Gönen’de Altyapı Seferberliği! Yılların Sorunu Tarihe Karışıyor
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!