SARSILMAZ, Polonya’daki MSPO 2024 Fuarından Top Design Ödülüyle Döndü

Avrupa’nın en büyük savunma sanayi fuarlarından biri olan MSPO 2024, bu yıl SARSILMAZ’ın yenilikçi ürünleriyle damgasını vurdu.

SARSILMAZ, Polonya’daki MSPO 2024 Fuarından Top Design Ödülüyle Döndü

Polonya’nın Kielce kentinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük savunma sanayi fuarlarından biri olan MSPO 2024, bu yıl SARSILMAZ’ın yenilikçi ürünleriyle damgasını vurdu.

İlk kez uluslararası bir etkinlikte sergilenen SARSILMAZ Uzaktan Komutalı Silah Kuleleri (UKSK), geniş mühimmat yelpazesiyle büyük ilgi topladı. Savunma sanayinin farklı alanlarından pek çok tedarikçinin dikkatini çeken UKSK’lar, SARSILMAZ standında sergilenen diğer yerli ve milli silahlarla birlikte yoğun beğeni kazandı.

Fuara Türkiye’den katılan en büyük silah ve mühimmat üreticilerinden biri olan SARSILMAZ, stand tasarımıyla da ön plana çıktı. MSPO 2024’te, katılımcılar arasında en iyi stand düzenlemelerini öne çıkaran Top Design Ödülü, bir kez daha SARSILMAZ’a verildi. Bu ödül, SARSILMAZ’ın 2022’de kazandığı aynı başarıyı tekrarladığını gösterdi.

SARSILMAZ Genel Müdür Yardımcısı ve Best Savunma Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akalın, fuar sürecinde sergilenen yerli ve milli silahların büyük ilgi gördüğünü belirterek, “MSPO 2024’te ikinci kez Top Design Ödülü’nü kazanmış olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu başarı, ekibimizin özverili çalışmasının bir sonucudur. SARSILMAZ olarak savunma sanayisindeki inovasyon ve kaliteye odaklanarak sektördeki lider konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

MSPO 2024’teki başarı, SARSILMAZ’ın uluslararası alandaki etkisini daha da pekiştirirken, gelecekteki projeler için de motivasyon kaynağı oldu.

Exit mobile version