Edremit’te yaza hazırlık… Başkan Ertaş projeleri inceledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Altınoluk ve Altınkum mahallelerinde yürütülen projeleri yerinde inceledi. Yaz dönemi öncesi yapılacak otopark ve çevre düzenlemeleri için hazırlıklar tamamlanıyor.

BAŞKAN MEHMET ERTAŞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ (5)

Başkan Mehmet Ertaş’tan Altınoluk ve Altınkum’a Yerinde İnceleme: Yaz Dönemi Projeleri Hız Kazanıyor

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, kent genelindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, yaz sezonu öncesi hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili önemli adımlar attı. Altınoluk ve Altınkum mahallelerinde yapılan saha gezilerinde, bölge ihtiyaçları tespit edilerek projeler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Altınoluk’ta Kapsamlı Tespit ve Planlama

İlk olarak Altınoluk Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Ertaş; yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve saha ekipleriyle birlikte meydan, sahil kordonu ve Kuyudere bölgesinde incelemelerde bulundu. Mahallenin mevcut ihtiyaçları yerinde gözlemlenirken, yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgi alındı.

Altınkum Cumhuriyet Meydanı’na Yeni Projeler Geliyor

Başkan Ertaş’ın ikinci durağı ise Altınkum Mahallesi oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılması planlanan projeler öncesinde kapsamlı bir saha analizi gerçekleştirilirken, yaz dönemi öncesi uygulanacak projelerin takvime alınması için ekiplerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Modern Edremit İçin Aralıksız Çalışma

Edremit’in çağdaş bir kent vizyonuyla gelişimini sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Mehmet Ertaş, “Altınoluk ve Altınkum’da sahadayız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ihtiyaçları belirledik, projeleri yerinde konuştuk. Kentimizin her köşesini modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız sürecek,” dedi.

Ayrıca Altınkum Mahallesi’nde yaklaşık 3 dönümlük alan üzerine kurulacak yeni otopark ve çevre düzenlemesi projesinin de kısa sürede başlatılacağı müjdesi verildi.

Exit mobile version