Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilçenin çehresini değiştirecek önemli bir projeyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahimce Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yürütülen çalışmalar hız kazandı.
Toplantı ve Saha İncelemesi Gerçekleştirildi
Başkan Mehmet Ertaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Sunci Gülfırat, başkan yardımcısı Coşkun Taşkın, belediye meclis üyeleri ve ilgili teknik ekiplerle birlikte proje alanında saha incelemesinde bulundu. Toplantı sonrasında gerçekleştirilen incelemelerde, projenin detayları masaya yatırıldı.
130 Dönümlük Alan Dönüşüme Giriyor
Edremit İbrahimce Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinin, toplamda 130 dönümlük bir alanı kapsayacağı belirtildi. Başkan Ertaş, projenin sadece fiziki dönüşüm değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik açıdan da bölgeye değer katacağını vurguladı.
Başkan Ertaş: “Ortak Akılla Daha İyiye”
Çalışmaların halkın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda şekillendiğini belirten Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde, İbrahimce Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm projesi için ekiplerimizle sahada incelemeler yaptık. 130 dönümlük alanda yürüteceğimiz proje, Edremit’in geleceğine değer katacak. Hep daha iyisi için ortak akılla ve şeffaf bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.”