Son Dakika! Özgür Karabat İBB soruşturmasına dahil edildi! İşte tüm detaylar:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer’in de dahil olduğunu duyurdu.

Son Dakika! Özgür Karabat İBB soruşturmasına dahil edildi! İşte tüm detaylar:
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer’in de dahil olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, soruşturmanın “Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, yönetme, üye olma, rüşvet, irtikap ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarıyla ilgili olduğu belirtildi. Başsavcılık, bu iki ismin dosyasını inceledikten sonra, yetkisizlik kararı alarak evrakı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk etti. CHP yöneticilerinin adı, İBB’ye yönelik devam eden geniş çaplı soruşturmada geçerken, kamuoyunda dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Son Dakika! Özgür Karabat İBB soruşturmasına dahil edildi! İşte tüm detaylar:
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!