Takıma sanki sihirli bir el deydi!

Maçı izlerken takımımızdaki şaşırtıcı değişimi görünce her ne kadar teknik direktöre ihtiyacımız yok diye düşüncelere dalsak da elbette takımımızın başına bir teknik direktör gelecek, gelmesi de gerekiyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündüz bölümünde oynanan maçlarda puan cetvelinde üstümüzde yer alan takımlardan Silivrispor kendi evinde galip gelirken Muğlaspor evinde berabere kalması, Uşakspor’un evinde Etimesgut Belediyespor’un deplasmanda kaybetmesi, Tire 2021 F.K maçının önemini artırmıştı. Şampiyonluk yarışından kopmamak ve puan kaybeden rakiplerimizle aramızdaki puan farkını kapatmak adına önemli bir karşılaşmaydı.

Altyapı hocalarımız eşliğinde Tire 2021 F.K maçına hazırlanan, Teknik Direktör Levent Eriş kriziyle çalkantılı günler geçiren Balıkesirspor’da en çok merak edilen konu hafta içi yaşananların takımımızı etkileyip etkilemeyeceğiydi. Motivasyon kaybı beklense de korkulan olmadı.

Cezalı Özer Özdemir’in yerine oynayan Asım Hamzaçebi dışında kendi sahamızda kazandığımız ama ortaya konan futbolun kimseyi memnun etmediği Çayelispor maçının aynı on biri Tire’de sahadaydı. Balıkesirspor’daki tek fark kulübedeki teknik heyet değişikliğiydi.

Sanki sihirli bir el değmişçesine futbolcularımızın ayağındaki prangalar kırılmıştı. İstekli, arzulu bir Balıkesirspor sahadaydı. İsabetli ve ayağa paslarla oyunun hakimiyetini alan, orta saha üstünlüğünü ele geçiren, kenar beklerinin kanat bindirmeleriyle golü arayan taraf bizdik. Akan oyunda bir türlü istediğimiz seviyede olmayan Muhammed Demirci’nin duran toplardaki yeteneğinin meyvesini aldığımız maçta her iki yarıda iki kornerden adrese teslim asistleriyle golleri bulduk.

Ülkemizde Süper Lig ve 1. Lig’in popüler, 2. Lig ve 3. Ligin gözlerden ırak olması geçtiğimiz hafta Amasya’da bu hafta Tire’de takımımıza yapılan saldırıları görünmez kılıyor. Maçın ardından çıkan olaylar galibiyet sevincimizi yaşamamızı engellese de Tire deplasmanından aldığımız galibiyet hem yaşanan krizi unutturdu hem de şampiyonluk yarışında yolumuza emin adımlarla gitmemizi sağladı

Maçı izlerken takımımızdaki şaşırtıcı değişimi görünce her ne kadar teknik direktöre ihtiyacımız yok diye düşüncelere dalsak da elbette takımımızın başına bir teknik direktör gelecek, gelmesi de gerekiyor. Karakterli ve akademik kariyerli hoca düşünüyoruz diyen, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyen Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki mutlaka ince eleyip sık dokuyarak yeni teknik direktörümüzü belirleyecektir.

Bir de sosyal medyadan teknik direktör adayı olarak iki isim ortaya atıp tartışılmasını anlamakta zorlanıyoruz. Sırf Balıkesirli ve Balıkesirsporlu olması, akademik altyapılarının olması teknik direktörlük için yeterli kriterler oluşturduğunu düşünmüyoruz. Biraz araştırma yapınca iki isimden birinin sadece yardımcı antrenörlük kariyerinin olması, diğerinin uzun zamandır amatör takım haricinde takım çalıştırması Balhıkesirspor’u yeni bir maceraya sokma heveslerinden öteye gitmeyecek olmasıdır.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Takıma sanki sihirli bir el deydi!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!