Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Kızılay Haftası mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 29 Ekim-4 Kasım tarihlerindeki Kızılay Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan Kızılay Haftası mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 29 Ekim-4 Kasım tarihlerindeki Kızılay Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ustaoğlu’nun mesajı;

Tarih boyunca en büyük felaketler arasında yer alan, insanlığa büyük acılar ve yıkım getiren savaşlarda yaralanan askerlere yardım amacıyla 1868 yılında kurulan Kızılay Cemiyeti, savaş alanlarında yaralananlara milliyet, ırk, din farkı gözetmeksizin insanlık onurunun korunmasını hedefleyerek yardım etmeyi görev edinmiştir.

İnsan hayatının ve insani değerlerin koruyucusu olan, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç duyulan her bölgede yürüttüğü yardım hizmetleriyle ülkemizde ve dünyada saygın bir konuma erişen Türk Kızılayı; milletimizin asırlardır sahip olduğu paylaşma ve dayanışma hasletlerinin temsilcisi olarak savaşta, doğal afetlerde ve diğer koşullarda yardıma muhtaç olan insanların yanında olmaya dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecektir.

İlk kuruluşundan itibaren dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin savaş ve doğal afetler sonrasında insanların, barınma, beslenme ve sağlık gibi sorunlarına çare olan kuruluşların başında gelen Türk Kızılayı; kan bağışı, ilk yardım, sağlık ve sosyal hizmetler, milletler arası göç gibi birçok alanda insanların en zor anlarında yanlarında yer almış, yürüttüğü faaliyetler ile ülkemizin yüz akı ve en köklü insanî yardım kuruluşu olarak milletimizin övünç kaynağı olmuştur.

Savaşta ve barışta gönüllü olarak yardımda hiçbir ayrım yapmadan ve maddi çıkar gözetmeden insanların yardımına koşan, muhtaçların ve mazlumların gönlünde taht kurmuş örnek bir kuruluş olan Türk Kızılayı’nın cesur ve özverili çalışanları, gönüllüleri ve vatandaşlarımızın ‘Kızılay Haftası’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Kızılay Haftası mesajı
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!