MHP’nin 8 İlçe Başkanı istifa etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur'da önemli bir gelişme yaşandı. İl başkanlığında yapılan değişikliğin ardından 8 ilçe başkanı topluca istifa etti.

MHP'nin 8 İlçe Başkanı istifa etti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur’da önemli bir gelişme yaşandı. İl başkanlığında yapılan değişikliğin ardından 8 ilçe başkanı topluca istifa etti.

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay’ın sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmasının ardından, yerine Mustafa Gün atandı. Bu atama sonrası Burdur Merkez İlçe Başkanı Hakan Subay, Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Ayyıldız, Çavdır İlçe Başkanı Mustafa Çakmak ve diğer ilçe başkanları görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.

İstifa eden ilçe başkanları, yayımladıkları ortak açıklamada, Gültekin Oktay’ın görevden ayrılmasının doğru bir karar olmadığını belirtti. “Bizler adamın adamı değil, davanın adamlarıyız” ifadelerini kullanan başkanlar, Oktay’ın partideki gayretine dikkat çekerek onunla çalışmaya devam etmek istediklerini vurguladılar. Yeni atamayı ve yaşanan süreci eleştirerek, mevcut şartlar altında görev yapmanın artık mümkün olmadığını dile getirdiler.

Ayrıca, istifa eden ilçe başkanları, 2024 seçimlerinde partinin başarısız olması için çaba gösteren kişilere makam verilmemesi gerektiğini savunarak, hakaretlere ve iftiralara maruz kaldıklarını ifade ettiler. Genel Merkez’e olan saygılarını koruyarak, görevlerinden ayrıldıklarını belirten ilçe başkanları, MHP’nin başarısı için maddi ve manevi tüm güçleriyle mücadele verdiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:ANKA

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
MHP’nin 8 İlçe Başkanı istifa etti!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!