Balıkesir’de hayvancılık faaliyetlerinde yeni adımlar!

Balıkesir'de hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik, "Tarımsal İşletme Tipolojisinin Belirlenmesine Destek Projesi" kapsamında eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Balıkesir’de hayvancılık faaliyetlerinde yeni adımlar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik önemli bir adım atıldı. Hayvancılık Genel Müdürlüğü ile Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü “Tarımsal İşletme Tipolojisinin Belirlenmesine Destek Projesi” kapsamında eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından desteklenen projede, tarım sektöründeki sürdürülebilir kalkınma ve yenilikçilik hedefleri doğrultusunda eğitimler verildi ve katılımcılara sertifikalar dağıtıldı.

Toplantının açılışında konuşan Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, hayvansal üretimin ülke ekonomisindeki önemine vurgu yaptı. Alkan, İl Müdürlüğü olarak tarımsal üretimi desteklemek ve bu tür projelere entegreli bir şekilde katkı sunmak adına yürütülen 54 projeden bahsetti. Eğitime katılan personellere ve konu uzmanı eğiticilere teşekkür eden Alkan, sürdürülebilir hayvancılık uygulamalarının yaygınlaştırılması adına atılan bu adımların önemine dikkat çekti.

Bu tür eğitim toplantıları, hayvancılık sektöründe yenilikçi yaklaşımların benimsenmesi ve üreticilerin bilgi seviyelerinin artırılması açısından kritik bir rol oynamakta.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’de hayvancılık faaliyetlerinde yeni adımlar!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!