Balıkesir’de hafta sonu havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Balıkesir'de hafta sonu hava durumu çeşitli değişimlerle geçecek.

Balıkesir'de hafta sonu havalar nasıl olacak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Balıkesir’de hafta sonu hava durumu çeşitli değişimlerle geçecek.

Vatandaşlar hem güneşin tadını çıkarabilecek hem de sabah saatlerinde etkili olabilecek sisle karşılaşacak.

Cumartesi (26 Ekim 2024): Bugün Balıkesir’de hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 22°C’ye kadar çıkacak. Geceleri ise sıcaklık 6°C civarına düşecek.

Pazar (27 Ekim 2024): Hafta sonunun ikinci günü az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Sıcaklık 23°C’yi bulurken, gece saatlerinde 5°C’ye kadar serin bir hava olacak.

Pazartesi (28 Ekim 2024): Hafta başında sisli hava etkisini gösterecek. Sıcaklık 24°C’ye ulaşacak. Ancak sabah saatlerinde sis nedeniyle görüş mesafesinde azalmalar yaşanabilir, bu nedenle dikkatli olunması öneriliyor.

Salı (29 Ekim 2024): Cumhuriyet Bayramı’nda Balıkesir yine sisli bir günle karşılaşacak. Gündüz sıcaklık 21°C, gece ise 5°C olarak tahmin ediliyor.

Balıkesir’de hafta sonu ve önümüzdeki günlerde plan yapacak olanların sabah saatlerindeki sisli havaya dikkat etmeleri öneriliyor. Gündüz ise ılıman ve güneşli havanın tadını çıkarabilirler.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Balıkesir’de hafta sonu havalar nasıl olacak?
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!